ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСВЕЖИТЕ С ФИТОВОДА ЗА УСТА

фитовода

Време е да се освежите с фитовода за уста

След всеки прием на храна микроскопични остатъци от нея остават между зъбите (може и да не ги виждате, но със сигурност са там), тогава в устната кухина започват да се размножават патогенни бактерии. В резултат на това се появява неприятен мирис в устата, редовно се възпаляват венците и се образуват кариеси.

Всичко това е възможно да се предотврати с едно просто действие – след ядене използвайте фитовода за устава Dr. Taiga. Тя не съдържа спирт, хлорхексидин, парабени и SLS.

фитовода

Какъв е съставът й?

Екстрактът от орлови нокти помага за бързото заздравяване на венците, притежава антисептично и дезинфекциращо свойство. Отдавна се използва в народната медицина. С какво още е полезна тази билка? Съставът й е много богат. Съдържа монозахариди, фенолни съединения, много аскорбинова киселина, а също така други органични киселини, богата е на витамини (особено от група В), пектини, съдържа дъбилни вещества, микро- и макроелементи.

билки

Екстракт от иван-чай – любимо средство за лекуване на много заболявания в Русия. Листата на растението са служили като отличен заместител на китайския черен и зелен чай. Иван-чаят помага за поддържането на енергията през целия ден без кофеин! Екстрактът от растението се използва в много козметични продукти. Върху венците и зъбите има най-благоприятен ефект: отличен антимикробен, противовъзпалителен компонент. Освен това, оказва силно заздравяващо действие на възпалените и увредените венци.

Масло от кедров орех – продукт с уникални лечебни свойства, който няма аналог нито природен, нито изкуствен. Маслото се получава от семената на сибирски кедър (кедрови ядки) чрез студено пресоване. Притежава ценно лечебно, много полезно и подхранващо свойство, съдържа голямо количество витамини и минерални вещества.

кедров орех

Заради стягащия ефект кедровото масло се използва за лечение на няколко заболявания в устната кухина, за премахване на отпуснати венци.

Ментол – компонент на етеричното масло от мента. Ментата е растение, което се използва от хората векове наред. Специално тя се отглежда като етерично масло и лечебно растение. Има доказателство, че преди 2000 години ментата била известна в Япония, а на Запад няма данни за използването й преди XVIII век.

Ментата притежава леко локално анестетично и антисептично действие. Попадайки върху кожата и лигавицата, стимулира студените рецептори, притежава приятен освежаващ вкус.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК