Почистване у дома, вместо почивка на плажа

почистване

Почистване у дома, вместо почивка на плажа

Случвало ли ви се е да си вземете отпуска, за да си починете, но вместо това започвате основно почистване или ремонт? Това се случва при повечето жени. Само да се появи свободно време и трябва спешно да пренаредят, да измият, да преместят, да изперат, да изгладят… И към края на първата седмица жената разбира, че лятната си отпуска е прекарала в къщи и бял свят не е видяла!

почистване

За да избегнете отпуска, прекарана в основно почистване, трябва да се научите на планирате времето си и да използвате съвременни средства, които ще опростят и ускорят почистването.

ПО ГОРЕЩИ СЛЕДИ

Разбира се, че трябва да се почиства основно дома, но не трябва да се потапяте само в рутина на чистене. Планувайте почистването през първата събота, след последния работен ден. Точно в това време все още сте в работен ритъм и много по-бързо и лесно ще се справите с чистенето. След това ще имате повече време да се отпуснете, да помечтаете и да полежите.

почистване

НАПРАВЕТЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР

Използвайте „умни” средства за почистване, например специални кърпи от супер микрофибър. Те са много удобни и ще ги използвате по-дълго, отколкото памучните. Разликата е забележима между двете кръпи, когато почиствате с вода. Самата микрофибърна кърпа трябва леко да се намокри, а при памучната нещата са по-сериозни. Нея трябва я измиете, за да се избавите от мръсотията. Това често води до оставяне на мокри следи, което означава, че някои повърхности трябва да се минат и със суха кърпа. След микрофибъра не остава мокра следа.

КЪРПА С ТАЙНИ

А някои кърпи, като вафлената кърпа за стъкло, изобщо не им трябва вода. Тази суха кърпа може да избърше огледалните и стъклените повърхности и да премахне от тях всички замърсявания.

почистване

Съвременните кърпи от мек микрофибър често имат и допълнителна твърда повърхност. Най-често това е ъгъл с абразивни нишки или ленти от твърд материал по цялата повърхност на кърпата. Как ви помага това? Те се справят с изсъхналата по повърхността мръсотия, варовика по крановете.

почистване

Благодарение на превъзходното качество на съвременните кърпи времето за почистване се съкращава, за сметка на което времето за почивка се увеличава. Докато едни нагласят препаратите, после изплакват и сушат парцала от стара тениска, други вече са почистили и са готови за пълноценен отдих!

Заради това по-скоро си купете съвременна кърпа-помощница. Бързо почистете дома и събирайте багажа! Лятото и почивката не чакат!

ТианДе ви пожелава приятна ваканция!

почистване

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК