БЪРЗ РАСТЕЖ СЪС СЕРИЯ BIO REHAB

bio rehab

Бърз растеж със серия Bio Rehab

Серия Bio Rehab е една от най-известните серии на компания ТианДе. И определено може да кажем, че е сред топ продуктите. Вече над 11 години е на пазара и дава наистина добри резултати. Разработена е с цел да редуцира до минимум косопада и оплешивяването, както и да стимулира растежа и сгъстяването на косата. Активната формула действа директно върху кутикулите на косъма.

КОСОПАД

Състоянието на косата е отражение на общото здравословно състояние на човек. Какво може да провокира косопада? Стрес, неправилно хранене, хормонални нарушения, външни негативни фактори, използване на агресивни шампоани и балсами и др. При косопад се препоръчва редовни процедури, насочени към активирането на кръвоснабдяването на космените фоликули.

Косопадът е често срещан проблем и трябва да се решава комплексно. Важна е храната, пълноценния сън, почивката, спокойствието. Трябва да се внимава как се реагира на определени ситуации, тоест да не се нервничи или да не се ядосвате постоянно. Храната трябва да е богата на протеини, защото това е строителен материал за косата, кожата, съединителната тъкан. Организмът се нуждае и от селин, и от цинк. Сред асортимента на компанията ще откриете хранителна добавка с тези важни микроелементи: „Пяолян”.

Трябва да знаете, че не само с външни грижи ще достигнете до искания от вас резултат. Спирането на косопада е дълъг път. Не може да стане само с две-три измивания на косата. Всичко става с натрупване и редовно използване. Трябва да сте много дисциплинирани и да знаете как работи един или друг продукт.

ФАЗИ НА КОСЪМА

Искаме да ви напомним, че всеки косъм има определена продължителност на живот и следва, т.нар. цикъл на живот или космен цикъл от три фази:

  1. Анаген фаза, която е фазата на растеж на косъма и трае средно между 3 и 6 години.
  2. Катаген или преходна фаза, която продължава по-малко от месец. В тази фаза растежът на косата се забавя.
  3. Телоген фаза, с която цикълът завършва и отговаря на периода на косопад. Тя трае около 3 месеца.

Всеки косъм следва свой собствен цикъл, който не е синхронизиран с останалите. Ето защо е нормално да виждате около сто паднали косъма всеки ден. Когато достигне края на цикъла на живот, той се откъсва естествено от фоликулата и пада. На негово място се развива нова луковица и нов косъм започва своя цикъл на живот.

Това е важно да се знае, защото има хора, които се отказват още в началото, защото смятат, че продуктите не дават резултат. Когато човек се бори с косопад и използва серията за растеж Bio Rehab, косата започва повече да пада и той започва да се плаши. Това се случва заради третата фаза. Както казахме тя продължава от един до три месеца. Работата на серията е да активира растежа, а за да се случи това трябва да приключи етапа на активния косопад. Благодарение на активните съставките в продуктите това се случва за 2-3 седмици. Тоест, нормално е да получите по-обилен косопад. Не се притеснявайте!

Ако нямате такъв проблем, а искате да имате по-гъста коса или по-обемна, тогава е малко вероятно да получите силен косопад. В този случай, след един месец ще видите новите косички, които в началото леко ще стърчат, но ще направят косата по-гъста.

СЕРИЯ BIO REHAB

В серията ще откриете шампоан, маска и тоник. Шампоанът и маската имат дозатори, което ви позволява лесно и удобно нанасяне. Това са много икономични продукти и концентрати. Затова е необходимо да ги смесите с вода и тогава да ги нанесете. А тоникът има пипетка, което също улеснява нанасянето, и не се отмива.

Искам да ви обърна внимание, че не трябва да делите продуктите. Те работят най-добре заедно и по този начин ще ви дадат най-добър резултат. Ще ви споделя за един случай. Клиент с голямо петно на главата решава да си закупи само шампоана и маската, но нямало видим резултат. Когато ТианДе пуска в акция цялата серия, той се възползва, като закупува вече трите продукта, и след месец резултат бил на лице. Просто е! Продуктите работят заедно!

ПРИЛОЖЕНИЕ

Шампоанът е концентриран продукт и трябва да се разреди с малко вода. Не съдържа сулфати! Първо разрешете косата си, след това я намокрете и нанесете шампоана по скалпа, а след това по цяла дължина. Ако, например, сапунисвате косата си една минута, това означава, че трябва да я изплаквате две минути, тоест винаги изплаквайте двойно повече време.

При всяко измиване на косата люспите на кутикулите се отварят. Заради това е необходимо да се нанесе маска. Може да го направите само по дължината, за да затворите кутикулите, да подхраните косата и да й придадете красив и бляскав вид. Но периодично може да нанасяте и върху скалпа, като я оставите за 10-15 минути и покрийте главата с кърпа или нещо друго. Заради активните си съставки, и по-точно заради наличието на джинджифил, може да усетите парене. В такъв случай може да постоите с маската около 5 минути. След това измийте обилно с вода. И на влажна коса нанесете от тоника. След цялата процедура косата ви ще ухае на билки, което до час-два ще изчезне.

МЕЗОРОЛЕР

За да стимулирате растежа на косата, трябва да се стимулира кръвообращението. Това може да го направите с ръце, масажор или мезоролер. При масаж активирате притока на кръв, но и работата на мастните жлези. За това е важно масажът да се направи поне един час преди да измиете косата. Ако го направите директно преди баня, мастните жлези ще се активират при вече чиста коса. Така тя по-бързо ще се омазни. Такъв проблем няма да имате с мезоролера. Той подобрява действието на активните компоненти и стимулира кръвообращението.

Затова тоник активаторът работи много добре в комбинацията с него. Първо минете по главата с мезоролера, а след това нанесете от тоника. Така ще подсилите неговото действие.

-15%
Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК