ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОПРИНЕНАТА ПУДРА!

пудра

Запознайте се с копринената пудра!

Запознайте се с най-дружелюбната пудра, която е подходяща за всеки тип и цвят кожа!

Създадохме тази пудра, като използвахме най-новите технологии, нейният „номер” е ефектът на ретуширане. Той се постига благодарение на смесването на няколко цветни пигмента, а също така благодарение на невероятната копринена текстура.

Искате ли кожата ви да изглежда свежа, млада и без недостатъци? Използвайте копринената пудра Duo от серия PRO Visage на ТианДе!

текстура

През зимата и лятото с един цвят!

  • Съставът на пудра позволява да се прикрият несъвършенствата, но без да се изсушава кожата. Пудрата може да се използва през зимата и няма да създаде усещане за дискомфорт. Копринената пудра не запушва порите, но добре ги маскира, а също така маскира пигментните петна и белезите от акне.
  • Благодарение на филигранното смесване на пигменти, нанесени върху лицето, пудрата не избледнява на слънце и не се окислява при реакция със себум. Точно заради това може да се използва и през лятото.
  • В състава на пудрата има филтри, които защитават кожата от вредното UV излъчване, което, между другото, е активно както през лятото, така и през зимата. Защитните филтри в състава на пудрата отговарят на SPF 10 (резултат получен чрез изчисления).
  • Благодарение на копринената текстура пудрата стои като тънък, безтегловен шлейф. Не създава ефекта на маска и може да се използва при гол грим, който е невероятно актуален през лятото.

Безопасен състав

състав

Талк – улеснява процеса на нанасяне на козметика, придава кадифена текстура, прави грима по-дълготраен. Поглъща излишната кожна мазнина, премахва мазния блясък, защитава от негативното въздействие на външната среда.

Силициев оксид – визуално изравнява, придава ефект на кадифена кожа, абсорбира влагата, помага да се контролира отделянето на кожна мазнина.

Слюда – създава лек разсейващ ефект, придава на кожата сияние и по-гладък, мек вид.

слюда

Съдържа UV филтри, чиято степен на защита отговаря на SPF 10.

Искате да имате уникална кожа без недостатъци? Поръчвайте новата пудра на ТианДе!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК