СПА ТЕРАПИЯ С ТИАНДЕ В 3 СТЪПКИ

СПА терапия с ТианДе

СПА терапия с ТианДе

Ако не може да отделите време, за да отидете в салона и да отдадете нужното внимание на ръцете и крака, ние ви предлагам решение – СПА терапия с ТианДе в домашни условия.

СПА терапията осигурява нужната грижа на кожата на ръцете и краката, като я прави кадифено мека, гладка, еластична и хидратирана. Тази процедура ще ви помогне да се справите със загрубялата кожа и мазолите. Също така ефективно действа и върху пигментните петна. Има подмладяващ и заздравяващ ефект.

За СПА процедура у дома се нуждаете от 3 продукта.

  1. Пилинг

Първият етап е дълбоко почистване. С пилинга нежно и деликатно ще премахнете мъртвите клетки от горния слой на кожата. Той подобрява регенерацията на кожните клетки, намалява дълбочината на бръчките и изравнява тена.

Приложение: Нанесете малко количество пилинг на суха кожа с масажиращи движения и изплакнете обилно с вода.

  1. Сол за тяло

Вторият етап е за възстановяване и подхранване на кожата. Солта за тяло на ТианДе съдържа натурална морска сол, обогатена с омекотяващи и подхранващи съставки. Този продукт подобрява микроциркулацията и премахва токсините.

Приложение: Сложете сол върху влажна кожа и масажирайте с леки кръгови движения. След това измийте с вода.

  1. Крем за ръце или крака

Третият етап е за хидратация и защита на кожата. Изберете крем, който е подходящ за вас.

Приложение: Нанесете на суха кожа.

Крайният резултат е уникален! Кожата не е просто мека, а невероятно мека и гладка. А също така подмладена и наистина хидратирана. След СПА терапията остава приятен аромат!

Възползвайте се от сегашните промоции и си направете СПА терапия!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК