ПОДГОТВЕТЕ КРАКАТА ЗА ЛЯТОТО

краката

Подгответе краката за лятото

Началото на юни сме, което означава, че до лятото остават броени дни! Съвсем скоро ще бъде открит сезона на сандалите и заради тях трябва да започнете с подготовката на краката още сега.

Как най-бързо да приведете краката в ред? Сега ще ви разкажем.

В сайта ни ще откриете всички най-необходими продукти за грижа на краката. И за да бъдете максимално подготвени за летния сезон, трябва да поръчате тези средства още сега.

Какво ви трябва?

Солна вана за крака, която ще омекоти загрубялата кожа на стъпалата. Това е ефективен продукт за премахване на умората и тежестта в краката, а също така за омекотяване на кожата и премахване на упорити замърсявания.

солна вана

Активните компоненти помагат да се нормализира потенето и оказват антисептичен ефект.

Изглаждащата пила за педикюр с лазерни прорези е предназначена за бързо и внимателно заглаждане на загрубялата кожа на стъпалата. Нейната повърхност има изпъкналости, подобни на мехурчета, заради което се получава не само нежно премахване на вроговения слой на епидермиса, но и се масажират стъпалата. Най-новата технология за лазерна обработка на стъкло осигурява издръжливост и устойчивост на работната повърхност.

пила

Пилата се справя със сухите вроговени участъци на кожата, нежно я полира и деликатно масажира стъпалата. А също така лесно премахва сухите мазоли. След процедурата кожата става гладка, нежна, с поддържан вид.

Подхранващ крем за крака със змийска мас, който помага на кожата да се възстанови след премахването на роговия слой.

крем

Кремът дълбоко подхранва кожата на краката, а също така много добре я дезодорира. Помага за ускоряване на клетъчния метаболизъм, подобрява микроциркулацията. След прилагане кожата става гладка, хидратирана, без пукнатини, мазоли, а усещането за свежест и лекота в краката остават за дълго време.

Също така за летния сезон препоръчваме да вземете продукти за допълнителна грижа, за чиято покупка вие никога няма да съжалявате!

Допълнителна грижа

За всеки ден – фитокрем-дезодорант за крака с цинк, минерална пудра и етерични масла, който ще ви помогне да запазите свежестта на кожата на краката за дълго! Едно от основните предимства на продукта е липсата на парфюми и парабени. Това е много важно, тъй като кремовете с изкуствени парфюми и консерванти само влошават съществуващия проблем, „запушват“ кожата.

фитокрем

Натуралните компоненти на крема се грижат за кожата, хидратират я, дезодорират и също така й позволят да диша.

В състав на крема има един от най-популярните и ефективни компоненти против потене – цинков оксид. Той блокира размножаването на патогенните бактерии и защитава от поява на неприятна миризма.

За екстремни случаи – пластири при мазоли Wuhan.

wuhan

Салициловата киселина в комбинация с борнеола, сафлоровото масло и корена от стемона омекотяват кожата, премахват мазолите и загрубялата кожа, също така ускоряват процеса на заздравяване.

За красиви петички и запомнящо се, ярко лято!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК