КАСИЯ – КАКВО Е ТОВА И КАК СЕ ПИЕ?

касия

Касия – какво е това и как се пие?

Касия тора, александрийска касия или по-просто китайски кафени бобови зърна – това е растение с много полезни свойства и напитката от нея по вкус прилича на кафе. Растението расте в Южна Азия и често се използва в медицината и козметологията като почистващ продукт, премахващ токсините.

„Кафето” от касия се явява удивително полезна напитка, за която, за жалост, малко хора знаят. Тялото на всеки човек се нуждае от нейната полза.

В асортимента на компания ТианДе има няколко вида полезни за здравето напитки, една от която е кафе напитката от плодовете на александрийска касия. Тази напитка е патентован продукт, който се произвежда от ферментирали шушулки от касия.

китайски зърна

ОСНОВНО ДЕЙСТВИЕ – ПОЧИСТВАНЕ ОТВЪТРЕ

Кафе напитката „Китайски кафени бобови зърна” от ТианДе великолепно се справя с почистването на организма. „Бобовата” напитка подобрява перисталтиката на червата и храносмилането, ускорява извеждането на ненужните маси от стомашно-чревния тракт. Продуктът има изразен ефект за предотвратяване на запек и коригиране на фигурата.

Консумацията на напитка от кафени бобови зърна стимулира работата на жлъчния мехур, нормализира състоянието на черния дроб и дебелото черво, оптимизира работата на органите, свързани с техните меридиани.

организъм

Антрахиноните (сенозиди А и В), съдържащи се в китайските кафени зърна, действат като нежно, нормализиращо работата на черния дроб и червата, средство. Те ускоряват извеждането на съдържанието от червата, което подобрява абсорбцията на холестерола. По този начин намаляват съдържанието на холестерол в кръвта.

Напитката подобрява състоянието на ставите, заради общото почистване на организма и намаляването на теглото.

тегло

Подобрявайки работата на черния дроб, „Китайските кафени зърна” оказват положително действие върху зрителните органи, стимулират работата на сърдечно-съдовата система, тонизират съдовете, нормализират кръвното.

Почистеният черен дроб много по-добре изпълнява функциите за пречистване на кръвта. А здравата, чиста кръв, наситена с необходимата енергия, микроелементи и витамини, може да осигури здравословно хранене на клетките. Докато кръвта, замърсена с токсини в резултат на запек, става източник на отрова за целия организъм.

Как правилно да се приготви кафената напитка „Китайски кафени бобови зърна”?

Най-удобният начин за приготвяне: 1 пакет се залива с една чаша (200 мл) завряла вода, оставете да престои 15 минути. Тези зърна може да сварите още няколко пъти до изчезване на цвета, вкуса и мириса. Между другото, както и при сваряването на зеления китайски чай, най-ценно се смята второто сваряване.

За възрастни по една чаша два пъти на ден по време на хранене.

кафе

Продължителност на приема – 2 седмици. За да бъде максимално силен ефекта, най-добре пийте напитката вечер и на сутринта „евакуацията” е гарантирана.

СЪСТАВ НА НАПИТКАТА

На 100% плодове на александрийска касия.

Напитката „Китайски кафени бобови зърна” е:

  • Ефективен продукт за почистване и заздравяване на организма;
  • Продукт от традиционната китайска медицина, оказващ мощно и многостранно действие върху човешкия организъм;
  • Напитката, по вкус и мирис, прилича на кафе.

Задължително пробвайте напитката от китайски бобови зърна и ще се убедите, че малките „вълшебни” бобчета могат да подобрят самочувствието на качеството на живот.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК