ДНИ НА ГЛАДУВАНЕ

гладуване

Дни на гладуване

Сякаш понякога организма ви моли: „Пощади ме, спри да ядеш толкова много, направи пауза!”. Но може ли да се направи пауза и изобщо да не се яде. Може, но внимателно! Специалистите на компания ТианДе не подкрепят пълното гладуване, но са съгласни с намаляването на калориите. За възрастен човек дневната енергийна необходимост е 2000-2500 kcal. В дните на гладуване трябва да бъде с 400-500 kcal по-малко.

Защо за необходими дните на гладуване и какъв е резултатът?

Тези дни се правят с различни цели. Основната задача, разбира се, е да се даде почивка на стомаха и червата, които я чакат отдавна, особено след големи пиршества. Намаляването на обема консумирана храна и намаляването на калориите спомага за ускоряване на обменните процеси, извеждането на вредни вещества от организма и намаляване на теглото.

Но не трябва да се забравя, че след дните на глад не трябва рязко да се връщате към обичайното си меню, особено ако то е било мазно и калорично.

глад

Според специалистите, най-добре е да се премине към балансирано хранене и да се забрави завинаги вредната храна. Но това е личен избор.

От къде се вземат „правилните продукти?

Компания ТианДе разработи цяла серия от продукти за рационално хранене, които ще ви помогнат да задържите теглото си и да намалите броя калории по време на разтоварващите дни.

СУПИ

Крем супата на основа на брашно от зелен банан от корпорация ТианДе е отличен пример за вкусно и полезно блюдо. Тя насища организма, подобрява микрофлората на червата, нормализира работата на черния дроб и метаболизма на мазнините. Балансираният състав на супата, натуралните съставки и малкото калории ви позволява да включите продукта в програма за намаляване на килограмите.

супа

Доматената супа от корпорацията за красота и здраве има пикантен вкус заради необичайната комбинация на домат и кокос. Благодарение на разнообразието от компоненти (йерусалимски артишок, картоф и морков) ароматът на кокос не е силно изразен. Той се усеща, но не добавя горчивина. Точно благодарение на идеалното съчетаване на зеленчуците и тяхното тегловно съотношение се достига до наситен, приятен и леко пикантен вкус.

супа

Съставът на доматената супа е подсилен с източници на натурални хранителни влакна, пребиотици, полизахариди, които благоприятно влияят на микрофлората на червата, поддържат фигурата стройна, а кожата на лицето свежа. Също така помагат на организма да се избави от шлаките и токсините.

Освен всичко това, активните растителни компоненти в състава поддържат сърдечно-съдовата система, не я пренатоварват с холестерол и мазнини, създават благоприятни условия за нормално функциониране.

КАША

Кашата от просо със смокини, кайсия и тиква не съдържа захар и глутен, което означава, че е идеална за хора, които се придържат към правилно хранене или са на диета.

каша

За тези, които искат да се хранят рационално и да поддържат теглото в норма, просото е идеално ястие за закуска. Приятните вкусови качества и ситостта ще ви помогне да издържите до обяд. Във всяка порция има 103 килокалории.

На 100% натурален продукт, който не съдържа консерванти, усилители на вкуса, аромати и оцветители.

КИСЕЛИ

Киселът от древни времена се смята за невероятно полезна напитка „за всеки ден”. Съвременните диетолози потвърждават ползата му. Тази напитка наистина е много ценна. Благодарение на своята консистенция киселът нежно обгръща стените на стомаха и по този начин подобрява храносмилането. А също така помага на организма да се освободи от излишната течност.

Специалистите на компания ТианДе разработиха пектиновите кисели, които хармонично съчетават в себе си отличен вкус и полза.

кисел

Днес в асортимента на компанията ще откриете два вида кисели: „Баланс” със сок от морска елда и ябълка и „Подмладяващ” със сок от боровинки. Най-добре е да се консумират сутрин, 40 минути преди закуска. А преди кисела, като се събудите, се препоръчва да изпиете чаша топла вода.

Помогнете на организма си да се разтовари и да се избави от излишното, за да се чувствата добре!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК