ЗАПОЧНЕТЕ С ПЛАСТИРИ ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ

пластири

Започнете с пластири за детоксикация

Навярно сте забелязали в социалните мрежи, че е модерно да се стои върху пирони. Това вече го направиха блогъри и много звезди. Обаче не бива тази процедура да се прави само за „циркови номера“, все пак стъпалата служат за контролен център на човешкия организъм. И да застанеш върху пирони заради една история в интернет, дори за кратко, е опасна процедура.

детокс

Освен това, лекарите предупреждават, че разпространеното сравнение на стоене на пирони с рефлексотерапията или акупунктурната терапия не е правилно. Стоенето на пирони не е равносилно на акупунктурата и не означава, че правилно са поставени акупунктурните игли.

КОНТРОЛЕН ЦЕНТЪР

От гледна точка на китайската медицина стъпалата на краката представляват умалено копие на организма. Стъпалата имат рефлекторни точки (повече от 60), които практически са взаимосвързани с всички вътрешни органи. Въздействайки на тези точки, ние изпращаме сигнал на тялото си, като активираме едни или други процеси. Не случайно китайските целители наричат стъпалото второ сърце на човека. Именно чрез него организмът се пречиства и лекува.

детокс

Въздействието на стъпалата става както с помощта на акупунктура, така и с помощта на поставени към тях сухи компреси от растения и минерали. Първият метод се нарича акупунктурна терапия, а втория – трансдермална терапия. И ако в първия случай трябва да се доверите задължително на специалист, то трансдермалната терапия може да си я направите в домашни условия.

КАК ДЕЙСТВА ТРАНСДЕРМАЛНАТА ТЕРАПИЯ?

С помощта на трансдермална терапия може да избавите организма от токсини и шлаки. Природата ни е дала мощна многостепенна система за самопочистване. Човешкият организъм е устроен така, че да има естествени защитни механизми, които да го предпазят от зашлаковане.

пластири

Всъщност, организмът сам може да проверява и отбира постъпващите в него вещества, а след това да усвои полезните и да изхвърли вредните. Но понякога не може да се справи с натиска на цивилизацията! Токсините ни атакуват всеки ден: некачествената храна, замърсеният въздух, изпаренията от използваните битови препарати, лекарствените продукти и много други.

пластири

ТРАНСДЕРМАЛНА ТЕРАПИЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Направете си специализиран курс, насочен към намаляване на интоксикацията в организма, с помощта на пластири за крака. Детоксикационните пластири за крака от ТианДе съчетават в себе си многовековните традициии на Китай и съвременните технологии. Активните компоненти на пластирите въздействат върху акупунктурните точки, разположени на стъпалата, като спомагат за пречистването на организма.

пластири

Започнете с малко – първоначално пробвайте трансдермална терапия. След този курс, ако много искате да усетите пироните, се запишете при специалист по акупунктира и помнете: не трябва да опитвате всичко, което рекламират блогърите, които не обмислят сериозността на необмислената намеса на модните практики в живота си.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК