УНИЩОЖИ МАЗНИНИТЕ ЧРЕЗ ЗАМРАЗЯВАНЕ

Според статистиката,  85% от жените имат целулит в ярко изразена форма, при останалите 15% той се намира в стадии на развитие, когато все още не се забелязва с просто око .Колкото по-рано се започне борбата с него, толкова по-лесно ще бъде победен.Външната появата на целулит често се сравнявана с портокалова кора. Вътрешно той наподобява също на късчета цитрусови плодове–толкова «наедрели» или на препълнена с мед пита.

Излишъкът на мазнини се съхранява в мастните клетки.Тяхното количество е заложено още в детството. Не сме в състояние да повлияем на тази цифра. Обаче  можем да  намалим техния размер (до 60 пъти!).

КАКВО Е ЦЕЛУЛИТЪТ ? 
Излишната мазнина ,която е затворена в здрава рамка на колагеновите влакна, която блокира достъпа на вещества, които стимулират изгарянето на мазнините. В отговор на прекомерен растеж на мастните клетки и съединителната тъкан расте. Част от мастните клетки са буквално „изцедени“ от дъното в средния слой на дермата, и по кожата се появяват на повърхността хълмове, релефът става неравен. Външният вид на целулита не е толкова зле, колкото вътрешния. Следователно, целулитът – това не е активна мастна тъкан с активен  метаболизма, а почти чуждо тяло.

РЕШЕНИЕ ?
„Почистете“ ненавистната „портокалова кожа“ с помощта на „хладно оръжие“ от TianDe – Антицелулитен гел – липолитик с крио ефект.
Приятна  хладина минава през тялото поради наличието на ментол в състава на средството. Когато го прилагате към тъканта на  проблемните зони те се охлаждат, в резултат на което тялото започва да разгражда мазнините ползвайки енергия допълнително да се затопля. В тези тъкани излишната вода се отстранява, увеличава се  тонуса на кожата, подобрява се метаболизма. Гел с охлаждащ ефект – истинско спасение за тези, които не могат да използват загряващи продукти за изгаряне на мазнини,  поради противопоказания или ако за тях усещането за изгарящо затопляне и истинско мъчение.

НАТУРАЛЕН СЪСТАВ НА  Антицелулитен гел – липолитик с крио ефект:

Кофеин. На върха на пиедестала в състава на гела е уникалната комбинация от естествени съставки – коктейл от четири от най-богатите природни източници на кофеин: екстракт от конгоанско кафе, зелен чай, гуарана и ядки на кола.
Благодарение на  кофеина «пасивните мастни клетки» на  целулита се впускат на работа, превръща се в «топлинен  енергообмен», и се намалява размера. Натуралният кофеинов комплекс в сравнение със  синтетичния има  голяма  продължителност на действие. Прониква в „лоното на врага си“ коктейл от кофеинови компоненти и по този начин  се подобрява въздействието им за това  помага веществото-диригент – органичната сяра. Тя изпълнява още една много важна  функция – активира синтез на основните белтъчни съединителни тъкани, способства намаляването на „омрежвания „в молекулите на колагена, възстановяване на еластичността на втвърдения хранителен дефицит на колагенови влакна в подкожната мазнина и подобряване на еластичността на кожата“ извън нея „.

Бразилия – е световен лидер по обема в производството  на  кафе, бразилките – притежателки на най-красивите дупета  в света.Целулитът първоначално се появява на задните части, но само не и при латиноамериканките! Затова защото, кафето те не само го пият, но и го използват за козметични  цели. Кофеинът, съдържащ се в кафените зърна,притежава уникални свойства, за да се сдобиеш със стройна фигура. Той «подлага» мастните клетки «на диета»:

 • активира природния процес липолиза (разграждане на мазнини) за понататъшното им преобразуване в енергия→ способства изгарянето на мазнините;

 • усилива притока на кръв,подобрява обмена на  веществата → отстранява застоелите явления и процеси в подкожно-мастните клетки и премахва токсините;

 • притежава дренажен ефект (премахва излишната течност от тъканите) → помога да се намалят отоците.

Екстракт от Конгоанско кафе (сорт Робуста). Съдържанието на кофеин в кафето робуста е два пъти повече в сравнение с арабика. Също  зърната зелено кафе  съдържат един много важен компонент за стройност, естер на кафеената киселина – хлорогенова киселина, която насърчава изгаряне на мазнини.

Екстракт от зелен чай освен  кофеин съдържа антиоксидантни компоненти – катехин и полифенол, усиливащи топлообмена в организма.В резултат на това отложените мазнини бързо се преработват  и изгарят. По сила на антиоксидантно действие зеленият чай е лидер, изпреварва витамин С и токоферол.

Гуарана семена екстракт – guaranin (кофеин, гуарана). Източник на теобромин и теофилин.
Теоброминът – това е вещество-спазмолитик. Съдържах се в какаовите зърна, зърната на кафето и ядките на кола. Той подобрява кровообръщението и притежава дренажни свойства, способства за премахване на излишните течности  от тъканите. Растителен теофилин – един от най- ефективните компоненти изгарящ мазнините в модерената козметология. Съвместно това трио (теофилин, теобромин и гуаранин) способстват за ускорването на обмена на веществата и евакуацията на излишната  мазнина  от клетките.

Екстракта от ядки кола се състои  Основните полезни свойства се изразяват в силното тонизиращо действие. Световноизвестната напитката е била произвеждана от него. Плодовете на растението съдържат три пъти повече кофеин от кафените зърна. Според химичния състав ядките  от кола са като гуарана, кафе на зърна и чаени листа. Съдържат стимуланти които вече споменахме – кофеин, теобромин и теофилин.

 

Борбата с целулита трябва да се провежда на два фронта:
да изгаря мазнините и възстановява съединителната тъкан. От състоянието на  епидермиса зависи, колко забележими ще са външните прояви на целулита. Ако кожата е гъвкава  и еластичная, перпълнените клетки  с мазнини ще бъде сложно да се «изтласкат »през нея. Тургорът на кожата зависи от състоянието на  колагеновите влакна, които са като пружините  в матрака, формиращи здрава конструкция. Ако те са гъвкави и издръжливи, то и кожата е стегната и еластична.Колагенът представлява 70% от протеиновата маса в кожата. Формулата на гел-липолитик е обогатена с  родствени на кожата  компоненти, участващи в синтеза на колагена – органична сяра. Това е  четвъртия основен елемент жизненоважен за  човека след кислорода, водата  и солите. Сярата – незаменим «пъзел» в структурата на колагена. Без нея той просто  не би се  образувал. Тя помага да се предотврати увисването на кожата, възстановяване на падащите „звена“ във веригата на колаген в епидермиса и в подкожната мастна тъкан. Освен това, това вещество-проводник, усилива действиетно на  другите активни  компоненти на  гел-липолитика.

Маслото от цитруси – активира метаболизма, премахва отпадъците, токсините и излишната течност от клетките и кожата. Ако самото масло подобрява цвета на кожата, то ароматът подобрява тонуса на целия организъм. Ароматерапия помага за подобряване на емоционалното състояние и настроение, облекчаване на умората и стреса.

Ментолът в състава на гел-липолитика изпялнява ролята на «охлаждащия» компонент. Въздейства върху кожните студови рецептори причинява вазоспазъм, а след това ги разширирява, което води до подобряване на кръвоснабдяването, ускоряване на метаболизма, силно освобождаване на ендорфини (хормони на радостта и доброто настроение).

ЗАЩО Антицелулитен гел – липолитик с крио ефект  Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН ?

Cryolipolysis (криолипосукция, студена липоструктура) – иновативен безболезнен метод, за да се отървем от мазнините в тялото и целулит под влиянието на студено. Локалното охлаждане на мастните гънки осигурява естествен, без натоварване на тялото бърз и ефективн метод  да отслабнете. За разлика от кожата на подкожните мастни клетки, клетките имат защитни механизми срещу излагане на студ (поддържа се една постоянна вътрешна  температурата на тялото) Тяхното предназначение е да се натрупват хранителни вещества. Ако значително се охлади мастната тъкан, то подкожните мастни клетки, които изпитват стрес, започват да се изгарят.

Антицелулитен гел-липолитик с охлаждащ ефект действа  на същия принцип. Охлажда, тъканите започват да  разпределят топлинна енергия чрез разделяне на мастните клетки. В резултат на разделянето на подкожна мастна тъкан, ние получаваме желания естетичния ефект – да се отървем от целулита.

Масаж с гел-липолитик направен в домашни условия е аналог на процедура в козметичен салон криолиполиза Cryolipolysis:

  • започва процес  на разграждане на мастните прослойки.Заради локалното охлаждане организмът е принуден да стопля себе си за сметка на натрупаната мастна тъкан;
  • повишава тургора, гъвкавостта и еластичността на кожата;
  • подобрява обмяната на веществата, изчиства токсините, шлаката;
  • елиминира чувство за тежест в краката;
  • служи за профилактика и предотвратяване на стрии в подготовка за бременност.

Антицелулитният гел-липолитик значително намалява степента на развитие на „портокалова кожа“ на проблемните области (ръцете, корема, бедрата и задните части), подпомага бързото разграждане на мастната тъкан, подобрява тена на кожата и нейната текстура, изравнява релефа й  подобрява еластичността.

Благодарение на свойството за изгарянето на мазнини и дрениращия  ефект, анти-целулитният гел може да се прилага при всички етапи и всички видове целулит: воден мастен, фиброзен и смесен. Средството  има много  приятна желеобразна  текстура. Лек и прохладен, с ободряващ аромат на ментол и цитруси, гелът попива добре, осигурявя моментално проникване на компонентите  в кожата. Той е много податлив при  използване, да се използва за правене на масаж  с него е удоволствие: средството се разпределят веднага по повърхността на тялото без да се създава лепкаво чувство. В рамките на няколко секунди, кожата става равна и гладка. След  използването му  сутрин е  възможно веднага  да се облечете. Ако се прилага вечер, не можете да се страхуват от изцапване на спалното бельо – гелът не оставя следа единствено само лек освежаващ  аромат по тялото.

КАК СЕ ПРИЛАГА Антицелулитен гел – липолитик с крио ефект
Антицелулитният гел-липолитик се  нанася 1-2 пъти на ден върху проблемните зони. Благодарение на „плъзгащата“ текстура осигурява икономичен  разход на  средството. Една бутилка е достатъчна за около три до четири седмици.

Проникването на активните вещества на гела ще се увеличи, ако предварително се  почисти кожата от кератиновите натрупвания.
За целта може да се използва спа-ръкавици, сол с екстракт от джинджифил. За по-нататъшно повишаване на ефекта от прилагането на средството можете да използвате масажор за повдигане на кожата.
Гелът-липолитик, активира обмяната на веществата, помага за повдигане на отпуснатата кожа и предотвратява по-нататъшно увисване, помага за привеждане на мускулите в тонус.

Гел – липолитик може да се използва като средство за „студени“ обвивания. За да направите това, намазаните с гел части на тялото трябва да се обвиват, можете да използвате стреч фолио. Продължителност на процедурата – от 30 минути до един час. За разлика от „горещите“ обвивания  „студените“ свиват кръвоносните  съдовете и порите. В резултат на това от тъканта се откъсва лимфната, която носи токсини, подобрява се цвета на кожата и метаболизма. Плюс това, в  тялото започват активно да се разграждат мазнините и да се затопля самото тяло. «Хладните» обгръщания  са прекрасна алтернатива на «горещите» при налични противопоказания, като варикозни разширения на вените и други съдови патологии.

Всички знаят, колко е  полезен контрастният душ за кожата и организма изцяло. Не по-малко полезна е играта на контрастите в борбата срещу целулита. Първо, може да се използва анти-целулитно средство на  TianDe с чили, което има ефект на затопляне, а след това – гел-липолитик. Първоначално, при  нанасянето върху парещите участъци на  тялото охлаждащото  средство моментално «потушава  пожара» и подарява  приятно усещане. Второ, след рязко увеличаване на температурата на тялото и разширение на кръвоносните съдове рязкото намаляване води до бързото затваряне на порите – кожата придобива еластичност и стегнатост. Това, на своят ред, способства на бързото оттичане на течноста от горните слоеве на кожата и стесняване на съдовете. Така се постига мощен антицелулитен и дренажен ефект.

ОТЗИВИ

21 дни Шокова терапия
(  контрастите в борбата срещу целулита
загряване + охлаждане ) 

 

 

37 дни , споделено от Боряна Топчиева

 

 

30 дни 

 

Споделено от Николина Желева
“ Този гел ме изненада!  След като се намажа започва охлаждане на местата, които съм нанесла, все едно съм в хладилник
Гелът е гъст, попива бързо, разнася се лесно. Вeднага кожата се усеща гладка и стегната. След тренировка използвам тези продукти “

Изчерпан

Антицелулит и моделиране на тялото

Антицелулитен гел-липолитик „Citrus Aroma“, 150 гр

29.80 лв.

Антицелулит и моделиране на тялото

Антицелулитен крем с масло от чили „SPA technology“, 100 гр

27.50 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *