СВЕЖО РЕШЕНИЕ: ФРЕШ МАСКА

фреш маска

Свежо решение: фреш маска

Намирайки се в постоянно движение и живеейки живота си на бързи обороти, хората от града понякога започват емоционално „да се задъхват”. Искате да отидите дълбоко в гората, да се заселите в забравено селце или да се отправите на дълъг поход в планината.

Чувствайки емоционалното изгаряне, разумният човек се стреми да си помогне: да забави темпото, да отиде на почивка, да си отдъхне и да се разтовари.

умора

Междувременно човешката кожа също е подложена на стрес. Това се изразява в сухота, лющене,  блед оттенък на лицето. Как да защитим кожата от стреса? Използвайте фреш маски, които помагат за подмладяването на кожата.

Какво представлява фреш маската?

Фреш маската представлява бързо преобразяване на вашата кожа! В прашния град това е продукт номер едно за сияние и свежест на лицето, който ще подейства веднага! В асортимента на компанията има два вида фреш маска.

маска

Фреш маска за лице с краставица ще подари на вашата кожа „зелено” настроение!

Това е истинска класика: две зелени кръгчета краставица на очите и още няколко върху лицето. И наистина след тази процедура кожата видимо се освежава и изглежда по-млада. Но колко време се губи за приготвянето на тази маска от краставици! Парченцата се плъзгат, застават където си решат, само не и на лицето. ТианДе ви предлага да се насладите на абсолютно всички плюсове на маската от краставици! Свръхтънката текстура й позволява плътно да прилепне към кожата и й дава максималното количество полезни вещества.

краставица

Резултат: омекотена, хидратирана, нежна, мека кожа и леко изсветлена.

Фреш маската за лице с алое е глътка свежест за кожата!

Сокът от листата на алое вера е дар от природата за вашата кожа! Нито едно растение не притежава такива свойства. По съдържание на активни биологични вещества (около 250) то няма равен сред представителите на флората. Фреш маската за лице с алое ще ви помогне да оцените ползата на това растение. Продуктът поддържа естествения хидробаланс на кожата, подобрява нейната текстура, изглажда фините бръчки и придава еластичност.

алое

Маската осигурява уникална грижа, дори на най-сухата, уморена и раздразнена кожа възвръща нейната еластичност и здравословен вид.

Тези маски:

  • Подсилват действието на дневния/нощния крем.
  • Подаряват на кожата експресна грижа или цял курс на пълна трансформация.
  • Имат ефекта на салонна процедура.

Освен това…

  • Лицето придобива здравословен вид. Заради натоварения начин на живот лицето губи своя цвят. Припомнете си как е изглеждала кожата ви по време на почивка на морето. Свежа и ярка – точно така ще изглежда след прилагането на фреш маската!
  • Притежава експресно действие. Огромният плюс на фреш маската е в това, че тя действа бързо! Ще забележите резултата още след първото използване. И точно от това се нуждаете преди важно събитие.
  • Осигурява дълбока хидратация. Всеки тип кожа се нуждае от хидратация, включително и мазната. Фреш маската е глътка живителна вода, заради която вашата кожа ще ви се отблагодари със сияен вид!
  • Изглажда фините бръчки. Благодарение на съставките маската бързо ще придаде добър вид на кожата, ще й подари сияние и свежест, ще помогне за изглаждането на фините бръчки.

маска

Кога е най-добре да се използва?

Точно определено време няма. Козметиците препоръчват да се използва този вид маска за лице вечер, за да може допълнително да хидратирате кожата и да й дадете пълноценна почивка. На сутринта вашето лице ще има свеж и красив цвят.

Използвайки фреш маските на ТианДе, вие ще дарите на кожата си истинска хидратация и комфорт!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК