С КАКВО СМЕ РАЗЛИЧНИ? ПРОДУКТИ ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО …

Козметични продукти TianDe за грижа за лицето

Козметичните продукти TianDe са комбинация от най-новите научни постижения
и многовековния опит на традиционната китайска медицина.  Тайните на източните лечители предизвикват искрено възхищение на учените и лекарите от целия свят и превъзхождат по своята ефективност много от съвременните фармакологични препарати и терапевтични процедури . В арсенала на традиционната китайска медицина влизат над 5 хиляди лечебни съставки от растителен и животински произход .
Повечето от тях са уникални със своето действие,  поради което високо се оценяват на Запад и в Европа, това са женшенът, кордицепсът, зеленият чай, гъбата линчжи, гъбата шиитаке, плацентата и др.  Древните рецепти на китайската медицина, усъвършенствани през петте хилядолетия, в тандем със съвременните технологии придобиват още по-голяма ефективност, което позволява да се решат най-сложните козметични проблеми.

Козметичните продукти TianDe се произвеждат от големи предприятия в Китай в съответствие със световните стандарти за качество (ISO 9001:2002 и GMP).

Представете си, че козметичните съставки са одушевени предмети.  Попадайки в опаковката с крем или тоник, те започват да взаимодействат и общуват. Такова общуване ражда онова, което при цялото си желание не би могла да постигне всяка от съставките поотделно . Това прилича на свирене на симфоничен оркестър: музика, която се ражда благодарение на хармоничното свирене на 100 музиканти, и е нещо повече от обикновен набор от звуци
. И нито един музикант не може да възпроизведе такова звучене сам.  Описаното илюстрира принципа на синергия, който стои в основата на продуктите TianDe.

Козметичните продукти TianDe са насочени към поддържане и възстановяване на
собствените механизми на функциониране на кожата . Те са призовани да увеличат защитните й функции, а не да работят вместо нея .  Това се постига благодарение на възстановяването на природното равновесие, засилването на имунитета и защитните функции на кожата. Да се окаже влияние върху причината, а не върху
последиците от проблема — въз основа на този принцип е построена традиционната китайска медицина. Самостоятелно да се справи с нарушаването на жизнените процеси на кожата помагат козметичните програми въз основа на фитозащитни комплекси, растителни био протеини и церамиди, морски биокомплекси, пептиди и много други.

Козметичните линии на компанията TianDe са основани на постоянната грижа за запазване на красотата на кожата . Повърхностното почистване, редовното дълбоко почистване, тонизирането, хидратацията и защитата, необходими на младата кожа, с времето хармонично се допълват от процедури за интензивно подхранване, възстановяване на епидермиса на клетъчно ниво и лифтинг.  Формулата на всеки продукт се разработва спрямо типа кожа, нейната чувствителност, възраст и съществуващи проблеми.
Погрижете се за външния си вид, използвайки козметичните продукти TianDe, и следвайте основната тенденция — на красотата и младостта. Вашата кожа го заслужава!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *