СЪВЪРШЕНИЯТ СВЯТ НА ТВОИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

ЗА TianDE

“ Tian “ – небе
“ De “ – съвършенство

„Ако съдбата ти подарява възможност – използвай я.“

Никога преди пътят към щастието, младостта и красотата не е бил толкова лесен, а идеята – толкова ясна и очевидна.

Всичко започна с една мечта. Мечта за един идеален свят. Малко въображение, цяла бездна от любов и капка късмет, помогнаха тази мечта да се превърне в Съвършена идея: ние отворихме врата, където всички мисли са насочени към върховете, в небесата.

Начинът да се осъществи тази Съвършена идея ние сме облекли в Съвършения маркетинг план на компания ТианДе –
трамплин за стремителен полет.  Абсолютна гаранция за успех!

Ние стоим здраво на земята и сме уверени: най-съвършената идея е безплодна без надеждна основа. Съвършените продукти на TianDe, създадени по традиционни рецепти на източната медицина, качество, проверено в продължение на векове е това, с което с право можем да се гордеем, това което позволява тази Съвършена идея да се въплати в живот.

Съвършената идея и Съвършените продукти на TianDe, изпълват Света с красота и любов, предавайки се от човек на човек, раждайки Съвършен екип.  Екип от свободни и щастливи хора, управляващи своите мечти и своя живот.
Съвършено триединство – идеи, продукти и екипи – пораждат хармонията на Съвършената красота на света, Съвършеният свят на твоите възможности – е светът TianDe !

Философията на небесната хармония, лежаща в основата на рецептите на източните лечители, енергията на красота, обвити във всеки един от нашите продукти – това е искрата на щастието която се предава от длан на длан в нашия свят TianDe. Това съвършенство ние щедро споделяме с вас!

Компания TianDe e създадена през 2007 година и към днешна дата продуктите и се предлагат в над 32 страни по целия свят.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НАШИЯТ ЕКИП ОЩЕ СЕГА. 

 

ЗА МОЕТО УТРЕ – ЕКИПЪТ

На скоро усетихме нужда от промяна. Водени от желанието ни да постигаме резултати по-бързо и по-лесно, приехме, че работата ни в партньорство с ТианДе започва отначало. За нас остана най-важно да постигаме успеха си, като сме честни, всеотдайни и помагаме на хората! Като сме искрени и с нашите действия показваме посоката, и с нашите стъпки проправяме пътеки, по които ще вървят и хората след нас, като създаваме отношения на доверие и уважение един към друг.

И така започна един нов свят за нас, светът за едно по-добро утре. Защо нарекохме екипа си „Моето утре“ ?
Това име отговаря най-добре на нашите искрени желания и морал. Ние пожелахме да се отличаваме, да изразим себе си и качествата си.
Да се изправим с името си пред хората и това на нашият екип, за да видят, че пред тях стои истински и отговорен човек, единствен по рода си.

Да изградим наша компания в корпорация ТианДе, носеща името на екипа, който създадохме .
ЦЕЛИТЕ на тази малка към момента компания е участниците в нея да си помогнат за своето личностно, социално, финансово развитие и да предадат знанията си нататък.

След  като акцентирахме върху онлайн присъствието си, започнахме да се радваме на добри резултати, огромни ръстове в оборота на екипа и група от над 175 000 човека, които споделят своя опит и впечатления от продуктите.
Ние сме уверени, че това е само началото на нашия успех и предстои да помогнем на още много хора в техния стремеж към един по – здравословен, по – красив и богат живот.

ПРОДУКТИТЕ

Продуктите се категоризират, като козмецефтика, съчетание от козметика и фармация.
Действат терапевтично, справяйки се с проблемите и нуждите на тялото, или по-точно казано подпомагат качеството на организма да се самовъзстановява.
Имат висок активен състав съпоставим с професионалните продукти, с този бонус, че активния състав е натурален .
Ключови съставки в продуктите са: женшен, гъба линджи, джинджифил, водорасли, кордицепс, змийска мас, муцин от охлюви, овча плацента и др.

СЕРТИФИКАТИ

Производството е в съответствие с международни сертификати за качество ISO 9001 и GMP.
GMP е стандарт гарантиращ качество на всички етапи на производството, съхранението и контрола на продуктите.

Вход