РАЗРЕШЕНИЯТ ШОКОЛАД

шоколад

Разрешеният шоколад

Момичета, кажете ми, понякога искали ли сте толкова силно шоколад, че не може да мислите за нищо друго, освен откъде бързо да си вземете едно парченце?

А какво правите, ако точно сега сте решили да поемете по правилния път и сте премахнали от менюто си всичко „забранено“?

Технолозите на компания ТианДе, които също са привърженици на шоколада като нас, създадоха полезен шоколад!

Той е направен под формата на напитка и със сигурност ще се хареса на нежния пол. Тъй като в нея има съдържание на любимия на всички момичета… хиалурон.

шоколад с хиалурон

Да, хиалуроновата киселина се среща не само в серумите и кремовете за лице. Биологично достъпният натриев хиалуронат е изключително полезен компонент, който влиза в състава на различни продукти за хранене и пиене.

Какъв обрат!

За хранителните функционални комплекси се използва специална форма на хиалуроновата киселина, която е устойчива на ензимите на стомашно-чревния тракт и освен това демонстрира висока ефективност. Оказва се, че хиалуроновата киселина може да поддържа красотата и младостта както отвън, така и отвътре.

хиалуронова киселина

Между другото, тя е много важна за ставите. С възрастта, а също така поради други причини, съединителната тъкан на ставите губи влага, в следствие на което започва болката. Ако своевременно храните организма с хиалуронова киселина, тогава може да избегнете много проблеми със здравето, стареенето на кожата и организма като цяло!

Какво още полезно има в напитката?

Протеин от гръцки орех – растителен протеин с висока биологична ценност. Протеинът е важна част от менюто, той е строителен материал на организма. Красотата, младостта, еластичността на кожата зависят и от присъствието на качествен протеин в храната. Протеините отговарят за рационалното използване на хранителните вещества, помагат за свиването на мускулите, участват в образуването на имунитета, регулират синтеза на хормони, възстановяват силите, дават енергия и много други. Протеинът от гръцки орех се отличава с умерено съдържание на мазнини и висок процент протеин.

орех

Алкализирано какао – по вкус е като обикновеното какао, но с тайна вътре! Това е нискокалоричен продукт. Той може бързо да се съедини с други съставки, лесно се разтваря във вода и не се нуждае от готвене. Едно от основните предимства на алкализираното какао е намаляване на киселинността, неговото pH е неутрално, склони към алкално.

Доказано е, че окисляването на организма води до много проблеми: липса на сили, преждевременно стареене, влошаване на състоянието на кожата, отслабване на имунитета, косопад, риск от сърдечно-съдови нарушения и други проблеми. Въз основа на това, трябва да се поддържа леко алкална среда.

какао

Пектин – това е сложен въглехидрат, несмилаеми диетични фибри. Той образува гелообразна маса, която събира от стените на червата токсичните вещества и ги извежда от организма по естествен начин. Пектинът помага да се нормализира обмяната на веществата, перисталтиката на червата. Той има важно свойство – способен е да запази бактериологичния баланс в човешкия организъм.

тяло

Напитката за красота от корпорация за красота и здраве има наситен шоколадов вкус, който е допълнен с ванилия и канела. Благодарение на това приятно съчетание с право може да се нарече изискан и невероятно полезен десерт!

Искате ли да останете млади, красиви и здрави? Веднага се нуждаете от разрешения шоколад!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК