ПРОГРАМА „МЕКИ ПЕТИ“

меки пети

Програма „Меки пети”

Вашите крака винаги ли са готови за сандали, през всеки сезон? На петите ви няма нито една пукнатина, кожата е мека и хидратирана? Ако не можете с увереност да кажете „да”, значи е време да се замислите за тяхното състояние и да направите програмата „Меки пети“.

Пукнатините на петите не са само естетичен проблем, но е и опасно. Именно те могат „да пропускат” бактерии и инфекции през кожата, негативно влияят на състоянието на целия организъм. Оказва се, че леко забележимите пукнатини и сухотата на кожата могат да се превърнат в дълбоки болезнени рани. Както при всеки проблем, важно е да се открие причината.

Кожата на стъпалата се смята за най-грубата, но това не означава, че тя търпи всичко… Некомфортна, некачествена, тясна обувка, синтетични чорапи, неправилна лична хигиена, изсушаване и изстудяване на стъпалата, недостатъчна грижа – всичко това са явни причини. За да върнете мекотата на петите, ще ви помогне правилна грижа с ефективни козметични продукта.

ПРИЧИНИ

Оценете състоянието на организма като цяло. Тъй като проблемите с кожата на стъпалата честно могат да бъдат признак за нарушена работа на черния дроб и червата, проблеми с обменните процеси, по специално метаболизма на захарта. Напуканите пети могат да бъдат причинени от гъбички. В такъв случай не чакайте и се обърнете към специалист. Също така недостиг на важни витамини в организма (по точно, A и Е), както на микро- и макроелементи. За да не се задълбочи проблема, е важно редовно да следите здравето си и да използвате комплексен подход в решаването му.

Започнете да подготвяте организма с „основно почистване”, възстановяване на функционалната активност на стомашно-чревния тракт и черния дроб с „Базова програма за детоксикация”. Препоръчваме за следващата стъпка да направите програмата „Подкрепа на черния дроб и червата”.

Специалната програма „Меки пети” на компания ТианДе ще ви помогне да запълните недостига на важни витамини, макро- и микроелементи в организма, подобрявайки обменните процеси и, в резултат на това, състоянието на кожата. Продуктите за здраве се грижат за красотата отвътре, а козметичните средства осигуряват пълноценна грижа за кожата на стъпалата (водни процедури, нежно почистване и интензивно възстановяване). Отнесете се отговорно към избора на обувки, като избирате естествени материали, и към грижата за тях, не пресушавайте, не допускайте излишна влага, следете с какво се храните – спазвайте диета с ограничени животински протеини.

 

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК