ПРОГРАМА ЛЕКОТА НА ДВИЖЕНИЕТО

Дискомфорт и подуване в ставите, които чувствате  дори в покой; скованост на движенията и намалена двигателна активност; хрускане и сковаване… „Въртене“ на коленете, „умора“ в долната част на гърба , ставите болят и помрачават всяко движение. Някога изпитвали ли сте тези симптоми? Със сигурност мнозина ще отговорят с „да“ …

Проблемите със ставите са сред най-често срещаните оплаквания за съвременен човек. Много асоциират проблемите със ставите само с коленете, забравяйки за гърба, врата и т. н. В идеалния случай ставите са предназначени за продължителна безпроблемна работа, но поради много причини тези „надеждни устройства“ понякога се предават. Парадоксално е, че причината може да бъде както прекомерна активност, така и бездействие (не забравяйте колко време прекарвате пред компютъра). Според статистиката, повечето от всички заболявания на опорно-двигателния апарат  се проявяват при жените, хората с наднормено тегло, възрастните хора, спортистите и такива, които извършват тежък физически труд.

Този проблем става все по-млад всяка година. Днес почти всеки друг човек се нуждае от допълнителна подкрепа за решаване на ставни проблеми или за предотвратяване на появата им.Специално за тези, които искат да удължат активния си живот и да забравят за проблемите със ставите, TianDe е разработила изчерпателна програма „Лекота на движение“.

Активните компоненти на средствата, включени в програмата, ще помогнат за възстановяване на пълната мобилност и удължаване на дейността без дискомфорт. Навременното укрепване на ставите ще помогне за предотвратяване на проблеми на опорно-двигателния апарат като цяло !

 

ПРОГРАМА „ЛЕКОТА НА ДВИЖЕНИЕТО“

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ – за облекчаване на дискомфорта


ЕТАП 1 ОСНОВЕН ( продължителност 30 дни )
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ – помощ за възстановяване на хрущяла в ставите

 

ЕТАП 2 ЗАКРЕПВАЩ  ( продължителност 30 дни )
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

 

Препоръчителни продукти, които да добавите към програма по желание. 

 

Вход