КОЛКО СЪМ СЛАДЪК! ИСТОРИЯТА НА ИМУВЕНОК.

Имувенок

Колко съм сладък! Историята на Имувенок.

Утрото е важно начало на деня. Както казват възрастните, от това, как започва сутринта, зависи как ще продължи деня ти. Разбира се, всеки иска утрото да бъде добро, слънчево и ясно. Моята ежедневна работа е да направя прекрасна сутринта на всяко дете.

МОЯТА ИСТОРИЯ

Здравейте, аз се казвам Имувенок и аз съм пиле. Не в прекия смисъл на думата, защото не съм птица. Аз съм приказен супергерой. А пиле наричат хората и приказните герои, които стават много рано – „Рано пиле, рано пее“. Обичам да ставам рано и така успявам да помогна на много деца да се чувстват бодри. Освен това, утрото за мен означава много. Именно утрото е пряко свързано с моята поява на тази планета.

През едно топло лятно утро отворих очи и видях на какво прекрасно място се намирам. Лежах на меката, огрята от утринното слънцето, трева и усетих миризмата на билките, поръсени с роса. Близо до мен имаше дървета, на които растяха зелени топки. Това бяха ябълки, в които веднага се влюбих. Те са вкусни и полезни!

Имувенок

Това беше моето първо утро на Земята. И като всяко любопитно дете, още малко полежах на тревата, а после хукнах да изследвам територията. На моята поляна беше много интересно: освен ябълките, открих къде растат къпините, червената боровинка и този интересен плод нони. Донесли са го на полянката, на която се събудих, от далечни екзотични страни, и той е свикнал вече на това място. Както и аз. Аз също свикнах тук и се влюбих в това място! Докато изучавах новото място, слънцето започна да залязва, тогава и аз започнах да „залязвам”, защото сутринта нищо не хапнах. Откъде да имам енергия? Този ден си легнах рано и много гладен. И в съня си осъзнах…

КАК СЪЗДАДОХ СИРОП „ИМУВЕНОК”

В съня ми ме навести възрастния Имувенок и ми каза, че трябва задължително да създам специален детски сироп, който да поддържа имунитета на децата и да им дава енергия за нови постижения и открития. Възрастният Имувенок каза, че този сироп е много необходим на всички деца на планетата! И ми разкри една тайна!

На следващата сутрин, още неотворил очи, тръгнах да търся тайните съставки за детския сироп. Направих всичко по рецептата и създадох цяла буркан концентриран детски сироп. Като си спомних за свежестта на утринната роса, реших да разредя гъстия сироп с роса или вода, и се получи много вкусна и сладка напитка! Вкусна, но също така полезна и ободряваща!

КАК ЗАПОЧНАХ ДА ПОМАГАМ НА ДЕЦАТА

Веднъж на полянката срещнах други деца, те играеха с топка, а родителите им си почиваха на одеялото под сянката. В средата на деня едно от децата започна да се прозява и поиска да се прибере, а таман започнахме да се забавляваме. Разказах на родителите му, че имам сироп чудо и те поискаха малко от него, за да го проверят в лаборатория. Скоро дойдоха и резултатите от изследването. Оказа се, че моят сироп е много полезна напитка за деца! Родителите на това дете ми предложиха да бъда пазител на тайния състав на сиропа и ме помолиха да го пуснем в производство, за да бъдат и другите деца енергични и бодри. Аз се съгласих.

Имувенок

Така се появи сироп с моето име: „Имувенок” и така моя работа стана да дарявам на малчуганите енергия и бодрост всяка сутрин!

„ИМУВЕНОК” ДНЕС

Днес това не е просто полезна напитка за деца, това вече е цял проект. За да бъдат децата щастливи, бодри и енергични, беше създадена специална благотворителна кампания, чиито условия гласят, че част от печалбата от продажбите на всяка опаковка ще бъде дарена в благотворителен фонд в тези страни, където е закупен.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК