Кампания на ТианДе – да се грижим за гората!

Засаждането на дървета е един от най-лесните, но и ефективни начини да подобрим света, в който живеем. Дърветата създават въздуха, който дишаме, и филтрират замърсяването, освен това са красиви и зелени, доказано правят хората по-спокойни и здрави. Но това не е всичко –  да засадиш дърво и да оставиш следа е емоция, която всеки човек заслужава да изпита.

Ето защо за поредна година, от компания TianDe стартирахме проект, който да даде възможност на хиляди хора да подпомогнат засаждането на дървета. Купувайки продукт от серията „Екосфера“, всеки внася своя принос за засаждане на иглолистни дървета.

Дърветата са белите дробове на планетата. Планета, която е единственият дом, който имаме. За да запазим този дом здрав, чист и красив, всички ние трябва с обединени усилия да даваме своя принос.

Закупувайки продукти Екосфера, вие не просто помагате за засаждането на дръвчета, но и внасяте природата в своя дом. Продуктите от серията са напълно изчистени от вредни съставки, помагат ви със силата на природата да почиствате дома си. Особено подходящи за всички хора, които ценят своето здраве, за хора с малки деца и домашни любимци, хора с астма и алергии.

Кои са продуктите от колекция ECO spherе:

 

С TianDe са посадени повече от 1 000000 дървета. Екологичният проект продължава!

Вход