5 СИГУРНИ НАЧИНА ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ДВОЙНАТА БРАДИЧКА

“ Двойна брадичка „, “ втора брадичка “ –  това са изрази, които се използват в съвременния свят за появата на гънката между брадичката и шията. Решихме да разберем как да се справим с този проблем в XXI век, и разкрихме това.

5 СИГУРНИ НАЧИНА ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ДВОЙНАТА БРАДИЧКА

1. Коригирайте стойката, използвайте моделираща V-LINE маска за брадичка. 

Това е първия елемент от нашата мисия, наречена „Сбогом, двойна брадичка“.  Столетниците помнят как по времето на обучението си в училище родителите или учителите са измервали разстоянието от бюрото до брадичката и е боло важно да запазят това разстояние, когато изпълняват писмена задача или четат книга. Такива мерки са били вземани, така че детето да не се навежда ниско над масата и да не разваля позата си, от което зависи пряко здравето. Много хора помнят корсетите за корекция на стойката и дори книгите, които се поставят на главата за изправена походка.  Днес никой не използва тези способи, повечето от нас се навеждат над мобилните си телефони, таблети и умишлено притискат брадичката към врата, когато позират за снимка.  Към днешна дата е по-трудно да се коригира ситуацията, отколкото през изминалите векове, когато мобилните телефони все още не са съществуваха. Носете корсет, седнете правилно на бюрото си, дръжте мобилния телефон правилно, когато четете или гледате видеоклипове. Не забравяйте да си купите статив, регулирайте височината, така че телефонът да е на нивото на очите или по-високо, и започнете да използвате моделираща V-LINE маска за брадичка. 

-30%

2. Гимнастика за тази мускулна група ( масажи ).

Фитнеса за лице отдавна е признат като работещ инструмент срещу свързани с възрастта промени. Ето защо, не пренебрегвайте тази опция за запазване на младия и приятен външен вид. Отнема само 15 минути на ден. Тук  3D масажора за повдигане кожата на лицето ще ви дойде на помощ. Обърнете внимание на специалните масажори за красота, които са насочени към борбата с възрастовите промени и поддръжка на овала на лицето. Например, ролковите масажисти могат да бъдат включени в сутрешната гимнастика на лицето, и могат напълно да заменят фитнеса за лице. Ако правите упражнения с поставена моделираща V-LINE маска за брадичка, ще засилите ефекта благодарение на силата на съпротивлението.

3. Да се отървем от лошите навици.

Тук включихме най-„лошите“ навици, които спомагат за образуването на “ двойна брадичка“: натискане на брадичката към врата, надвисване над мобилния телефон, гледане на видеоклипове с протегната ръка, в легнало положение, денонощно взаимодействие с приспособления излъчващо кибер радиация. Научете се да разделяте времето: работите с устройството за един час, следващите 15 минути направете леко раздвижване или слушайте музика. Не забравяйте да се разходите из града вечер или да отидете във фитнес центъра. Ако работата ви включва постоянно стоене пред компютъра, откажете да гледате телевизия или да четете книги вечер.  Във вашия случай слушането на аудиокниги е идеалното решение.

4. Задължителна ежедневна грижи и хидратация.

Не забравяйте, че брадичката и шията също се нуждаят от вашето внимание. След като направихме малко проучване, открихме, че повечето от хората считат прилагането на мляко за тяло като грижа за врата. Но шията на жената е същата като лицето! Тоест, кожата в тази област също се нуждае от дълбока хидратация, продукти против стареене и други манипулации, които извършваме на лицето. Не пренебрегвайте грижата за кожата на брадичката и шията, за да останете млади и красиви по-дълго!

5. Използване на SPF фактори.

Да, слънцето грее винаги и навсякъде и не щади никого. Не забравяйте да включите в ежедневната грижа слънцезащитни продукти!


Вход